Je bekijkt de reis...
Voor de tiende keer naar India.

Je bekijkt de reis...
India
a
A
5 februari 2019 02:49 | Door: Pim van der Splinter
Een goed begin. Geniet ervan, doen wij het vanaf hier. Groet Ineke en Pim.
5 februari 2019 03:06 | Door: Ank van Zuthem
Toch leuk dat je een verslag schrijft Jan. Vindt het altijd leuk om jullie te volgen op alle reisavonturen. Liefs Ank
5 februari 2019 05:18 | Door: Jos Tollenaar
Proef iets van mijn reis met chauffeur door India. Reizen jullie ook met een Ambassador?
En banden zonder profiel?
5 februari 2019 06:17 | Door: Ria en John van Limburg
Dag Dini en Jan, fijn dat we weer mee kunnen genieten van jullie reis. Wij wensen jullie heel veel mooie bezienswaardigheden, geniet ervan. Zo te zien zijn jullie nog heel vitaal. Liefs John en Ria
5 februari 2019 07:02 | Door: Tineke
Leuk dat je toch weer verslag doet.
Vind het leuk om op deze manier met jullie mee te reizen.
HAVE FUN!!
5 februari 2019 08:33 | Door: Adri
Fijn een auto met chauffeur. Reist natuurlijk stukken makkelijker. En de chauffeur weet ook veel meer de plekjes te vinden. Veel plezier met al dat moois. Groet, A3 en Hans
5 februari 2019 14:09 | Door: Wim Seijers
Dank voor je mooie verslag. Fijn dat je daar eerst niet aan wilde beginnen. Dat is voor ons nu boffen. Ik hoop dat je nog meer geen zin hebt, dan genieten wij wel mee....
Slaapt die chauffeur snachts in zijn eigen auto?
Goede reis naar Jaipur, mooie rose stad.
Yvonne en ik passen deze week nu op een boerderij aan de Grebbedijk te Wageningen. Heerlijk ff wat anders.
Dingen doen die je nog niet hebt gedaan!
5 februari 2019 14:26 | Door: Yvonne Seijers
Wat genieten jullie, zeg! In 1 week al zoveel gezien en zo lekker gegeten. Lijkt me ook wel heerlijk met zo’n privé chauffeur, dan kom je nog eens ergens...
Jullie hebben geoot gelijk. Veel plezier en ik kijk uit naar het volgende verslag
6 februari 2019 06:47 | Door: Ilona
Interessant om te lezen, vooral de achtergrondverhalen. Wel een druk programma!
Veel plezier.
7 februari 2019 03:39 | Door: Bert Mulder
Dinie & Jan Veel plezier op deze Aziatische tocht en kijk goed uit!!
7 februari 2019 07:27 | Door: Chris den Dekker
Leuk om te zien en horen dat jullie een prachtige reis gaan maken. Met een prive chauffeur is eigenlijk het beste > Je komt dan op plaatsen die je anders nooit zou bezoeken. Nog veel plezier en geniet